İnönü Üniversitesi 2020 Yılı 101 Memur Alımı (Sağlık Personeli Alımı) İçin Son Gün 24 Ocak

İnönü Üniversitesi 101 sağlık personeli alımı başvuruları 24 Ocak 2020 tarihinde sonlanıyor. İnönü Üniversitesi sözleşmeli Sağlık Çalışanı alımı ilanı 13 Ocak 2020 tarihinde yayınlanmış ve başvuruları da aynı gün başlamıştı. Bizde Sağlık Personelinin Sesi Olarak sizler ile duyuru metnini ve bilgileri paylaşmıştık.
İnönü Üniversitesi 2020 sağlık çalışanı alımı kapsamında toplam 101 personel alımı gerçekleştirecek. Alımın tamamı sıhhat mensubu alımı şeklinde yapılacak. Alım Lisans mezunu ve önlisans mezunu adaylar arasından gerçekleştirilecek.
ALIMI YAPILACAK PERSONEL KONTENJANLARI
İnönü Üniversitesi kamu personeli alımı kapsamında yapacağı 101 sözleşmeli personel alımınıda kontenjanlar şöyledir.
Lisans Mezunu Toplam 91 Hemşire Alımı
Önlisans Mezunu Toplam 2 Laboratuvar Teknikeri Alımı
Önlisans Mezunu Toplam 4 Röntgen Teknikeri Alımı
Önlisans Mezunu Toplam 4 Anestezi Teknikeri Alımı
BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ
İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylar 2018 KPSS puan sıralamalarına bakılırsa alınacaklar. Başvurular 24 Ocak 2020 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını İnönü Üniversitesi’nin web sitesi üstünden çevrimiçi olarak gerçekleştirecekler.
İstenen Belgeler; Müracaat Dilekçesi, Özgeçmiş, 1 Tane vesikalık fotoğraf, E-devlet üstünden alınan mezun belgesi çıktısı, Nüfus cüzdanı fotokopisi, KPSS Netice ve Adli Sicil Kaydı olarak belirlendi.